Jornada de Portes Obertes

Mediterrani Open Days
30/04/22
Presencial

Sobre el esdeveniment

1-1

 

L'objectiu d'aquestes jornades d'orientació acadèmica és viure l'experiència d'una gran comunitat amb alumnes, docents i assessors que t'acompanyaran pel teu pas en la universitat.

Aquesta jornada tindrà lloc al campus de Rocafort 104, on podràs visitar les instal·lacions de la teva futura universitat.

Agenda

Jornada del 30 d'Abril

09:45
-
10:00
Benvinguda Cicles Formatius de Grau Superior
Inscripcions i benvinguda abans d'entrar a la jornada formativa
10:00
-
11:00
30.04.22 - CFGS Allotjaments Turístics / Màrqueting i Publicitat
En Mediterrani també creiem en la formació professional. Si et veus treballant en un establiment turístics, en recepció, reserves, màrqueting o gestió d'esdeveniments, el teu CFGS és el d'Allotjaments Turístics. Si creus que el teu són les estratègies de màrqueting, la recerca comercial, el màrqueting digital, la publicitat o les xarxes socials, no el dubtis veuen a informar-te sobre el CFGS en Màrqueting i Publicitat
10:15
-
10:30
Benvinguda Grau en Turisme / Doble Grau en Turisme i Màrqueting
Inscripcions i benvinguda abans d'entrar a la jornada formativa
10:30
-
11:30
30.04.22 - Grau en Turisme / Doble Grau en Turisme i Màrqueting
Si estàs interessat a adquirir competències directives i liderar el canvi del sector turístic, aquest és el teu grau. En Mediterrani podràs especialitzar-te a través dels esments que oferim: Gestió d'Allotjaments, Empreses Turístiques i Digital Technologies for Tourism Innovation (exclusiva EU Mediterrani)
11:00
-
11:30
Benvinguda Grau en Màrqueting i Grau en Logística Empresarial
Inscripcions i benvinguda abans d'entrar a la jornada formativa
11:30
-
12:30
30.04.22 - Grau en Màrqueting / Doble Grau en Turisme i Màrqueting
Si t'apassiona el món empresarial, les vendes, publicitat, relacions públiques o les xarxes socials, aquest és el teu grau. El Grau en Màrqueting és un dels graus amb millors oportunitats laborals. A més obtindràs un certificat oficial d'especialització en publicitat i relacions públiques.
11:30
-
12:30
30.04.22 - Grau en Logística Empresarial
T'agradaria gestionar activitats logístiques, organitzar i controlar operacions de mercaderies, tant en l'àmbit nacional com internacional, aquest és el teu Grau. Apunta't a l'únic grau en format Dual on aprens i generes ingressos alhora amb pràctiques remunerades des de 3er curs

Reserva la teva plaça

Vols conèixer-nos abans? Reserva la teva visita personalitzada